Over ons

Tukkers

Mediation en HR-Advies

Hoe heftig een conflict ook is, hoe groot uw HR vraag ook is, ik weet hoe ik u op de juiste manier kan begeleiden en adviseren. Bij Tukkers Mediation & HR-advies krijg je te maken met een deskundig adviseur met kennis en ervaring.

Over ons

Aangenaam, wat fijn om u te ontmoeten. Mijn naam is Jan Tukkers, gehuwd en een eind op weg in de 50 levensjaren. Ik hecht waarde aan een aantal kernwaarden hoe ik mijn werk doe: integer, transparant, verbindend en betrouwbaar. Mijn credo: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ik heb een heldere HR-visie waarbij ik in staat ben HR-doelen te koppelen aan de organisatiedoelstellingen. Maar ik ben ook een pragmatisch ingestelde doener. 

Ik ben onlangs afgestudeerd als mediator, een rol die prima past bij wie ik ben en wat ik tot nu toe heb gedaan. Vanuit mijn jarenlange HR-ervaring heb ik vaker een bemiddelende rol gespeeld bij conflicten binnen de organisatie. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij en mijn overtuiging is dat vanuit die vertrouwensbasis elk conflict kan worden opgelost.

''Zeggen wat je doet en doen wat je zegt''

Waarom moet u voor mij kiezen?

Ervaren adviseur

Tukkers mediation en HR-advies heeft meer dan 30 jaar ervaring in het HR-vak. Vanuit deze ervaring ben ik in staat u adequaat te ondersteunen en te adviseren.

Persoonlijke aanpak

Geen mens is gelijk, geen bedrijf is hetzelfde. Daarom kiest Tukkers mediation en HR-advies voor een persoonlijke aanpak met een advies op maat.

Betrouwbaar & integer

Tukkers mediation en HR-advies staat voor een betrouwbare en integere aanpak. Deze basishouding kenmerkt mijn dienstverlening.

Mijn werkwijze

Alles start met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen en wat mijn bijdrage kan zijn om invulling te geven aan deze wensen. Dat gebeurt wat mij betreft in alle openheid omdat een goede match van doorslaggevend belang is bij het realiseren van oplossingen. 

Mediation

Bij mediation heb ik los van elkaar een gesprek met beide partijen. Tijdens dit gesprek probeer ik boven water te krijgen hoe u het conflict beleeft en wat uw beeld is van het conflict. Een mediationtraject bestaat uit een aantal mediationsessies, vooraf zal ik een inschatting geven hoeveel sessies nodig zijn. In de eerste sessie gaan we, voordat we ingaan op het conflict zelf, eerst afspraken maken over vertrouwelijkheid, hoe u als partij aan tafel zit en de verdeling van kosten. Dit leidt uiteindelijk tot het ondertekenen van de mediationovereenkomst.

Daarna gaan we in op het conflict en krijgt u de mogelijkheid om uw visie op het conflict te vertellen. Door veel vragen te stellen is het mijn doel om alles op tafel te krijgen. Als het voor u en mij duidelijk is wat het conflict is en welke belangen er onder zitten, gaan we kijken naar oplossingen. Uiteindelijk bepaalt u samen de oplossing die voor u beiden het meest bevredigende is. Dit leggen we dan vast in een vaststellingsovereenkomst. Na een half jaar neem ik contact met u op om te zien in hoeverre de gekozen oplossing voor u heeft gewerkt.

HR-advies

Op basis van de uitwisseling van uw wens en de wijze waarop ik u kan ondersteunen in het realiseren daarvan, maak ik voor u een plan van aanpak. In dit plan van aanpak geef ik aan welke stappen en activiteiten u van mij mag verwachten met een timetable daarbij. Zo heeft u inzicht in wat u van mij mag verwachten en wanneer. Ik sluit het traject graag af met een exit-gesprek waarin we terugkijken op de afgelopen periode.

Contact

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismaking en meer informatie.

T: 06 – 29560931

info@tukkersmediationenadvies.nl

Certificering

                           

                      

Ik help u graag!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.